Organitza

Fem Possible AutoRetro Barcelona
informació Como Llegar Venta Anticipada Organiza tu viaje buscar expositores Preguntas frecuentes Galeria de imagenes Galeria de videos   

Altres esdeveniments

ClassicAuto Madrid

   Salón MotoMadrid

Més informació al teu correu electrònic

Suscríbete a nuestro boletín de noticias

* indicates required
Com rebre a la safata principal instruccions per GMail

 

ERMEVENTS, empresa organitzadora d’AutoRetro Barcelona

L’experiència acumulada per la direcció d’ERMEvents al llarg dels més de vint anys de trajectòria professional en l’organització d’esdeveniments comercials, lúdics i esportius vinculats al mon del motor, és el principal baluard sobre el que s’assenta la companyia.

ERMEvents, societat amb seu a Barcelona, està integrada per un compacte equip professional capitanejat per Pablo Antón Elvira i Héctor Ribas. Ambdós atresoren experiència i coneixement en el sector firal i en el mon del motor.

Pablo Elvira porta més de 20 anys a l’organització d’esdeveniments firals per tota la península ibèrica. Entre d’altres, els salons de la Motocicleta de Sevilla i Jerez, els salons de l’Automòbil i Motocicleta de Vigo, Màlaga, Saragossa, Valencia i Sevilla, els Salons de Vehicles Clàssics de Madrid, Porto i Braga, Top Car Madrid, etc.… En total més de 120 esdeveniments firals avalen la seva trajectòria. Héctor Ribas també ha desenvolupat la seva activitat professional en el sector i és un empresari de reconeguda trajectòria en el àmbit del motor, havent exercit a Espanya la representació de marques internacionals com GrandPrix Originals, Alfa-Sport, Cambridge Motorsport, etc.…

ERMEvents aporta una nova visió i perspectiva del que el sector firal vinculat al motor busca a l’actualitat, tant a nivell professional (expositors) com a nivell aficionat (visitant), articulant iniciatives dinàmiques i participatives que integren a totes les parts implicades. La nostre empresa aporta frescor al sector firal peninsular a través del desenvolupament de propostes emprenedores, la capacitat operativa del seu equip i l’excel·lència dels serveis.

L’equip humà d’ERMEvents està integrat per professionals independents de sòlida formació i extensa trajectòria, que contribueixen amb els seus coneixements i experiència als àmbits de l’economia, l’empresa, la comunicació, el màrqueting i les noves tecnologies per garantir la viabilitat i l’èxit de tots els projectes que desenvolupa.

ERMEvents organitza des de 2010 el Saló Internacional del Vehicle Clàssic, ClassicAuto Madrid i des de 2012 el Saló Comercial de la Motocicleta, MotoMadrid i, des de 2015 també Autoretro Barcelona.En aquests anys, els esdeveniments promoguts per aquesta companyia han rebut la visita de més de mig milió de persones.

Per saber més sobre altres activitats i esdeveniments d’ERMEvents pots visitar: www.ermevents.es

 

 

Car&Bike Corral

Zona del particular

  
Montjuïc Legends Series

Legends Series