AutoRetro Barcelona 2018

Saló Internacional del Vehicle Clàssic de Barcelona

18 – 19 – 20 – 21 octubre 2018

Fira de Barcelona – Montjuïc

AutoRetro Barcelona 2018: passió, afició i col·leccionisme

 

 

AutoRetro 2018 afronta la seva trigèsima cinquena edició apostant per la constant renovació d’aquest macro vitrall del segment del motor clàssic, oferint propostes que generen major dinamisme empresarial, intensificant l’acció internacional de l’event i promovent accions participatives, per aconseguir una implicació més directa de tots els aficionats.

El Saló Internacional del Vehicle Clàssic de Barcelona confirma el seu posicionament en el calendari, celebrant-se aquest any del 18 al 21 d’octubre a Fira de Barcelona-Montjuïc.

AutoRetro 2018, serà un Saló comercial i interactiu més compacte, comptarà amb una superfície pròxima als 50.000 m2, distribuïts entre el Palau 1, on celebrarem el Moving Show, habilitant un circuït d’exhibició de vehicles de tots els temps, espais d’exposicions monogràfiques i clubs d’aficionats; i la Plaça Univers, marc en el que posicionarem l’aparcament de clàssics i les concentracions, d’entre altres accions.

Concentracions Clubes

Moving Show

A AutoRetro 2018 posem en marxa un espectacle en moviment de vehicles clàssics de totes les èpoques. Al Palau 1 habilitem un circuït d’exposició per veure en acció automòbils i motocicletes amb història.

Zona particular

Car&Bike Corral

Impulsarem l’intercanvi comercial entre particulars. La venda de vehicles restaurades permetrà als aficionats a finançar nous desafiaments. A Car & Bike Corral podrás vendre-te moto o carro classic.

Exposicions temàtiques

Montjuïc Legends Series

No podíem deixar passar per alt la circumstància que Fira de Barcelona, seu de AutoRetro, estuaris als pous de Montjuïc, els clàssics tornen un any més a rodar per la mítica “muntanya del motor”.

Jornada Preview

AutoRetro 2018 dedica la seva jornada inaugural del 18 d’octubre als col.leccionistes i professionals, amb l’objectiu d’incentivar els contactes comercials en el marc de l’event i impulsar les oportunitats de negoci.

AutoRetro 2018

Saló Internacional del Vehicle Clàssic de Barcelona

18 – 19- 20 -21 octubre 2018

Fira de Barcelona – Montjuïc

Galeria d'Imatges

ALTRES ESDEVENIMENTS

Suscríbete a nuestra newsletter

  • Solo te enviaremos noticias interesantes, comunicados para poder estar al día e información de sorteos y concursos.
  • Política de privacidad.
  • Tratamiento de Datos.

Pin It on Pinterest

Shares
Malcare WordPress Security