AutoRetro Barcelona 2017

Saló Internacional del Vehicle Clàssic de Barcelona

16 – 17 – 18 – 19 novembre 2017

Fira de Barcelona – Montjuïc

AutoRetro Barcelona 2017, un saló comercial i interactiu més compacte

 

AutoRetro 2017 afronta la seva trenta-quatrena edició amb nous reptes que anirem desvetllant en aquesta pàgina web. Continuarem apostant per la renovació d’aquest macro aparador del segment del motor clàssic, oferint propostes que generin major dinamisme empresarial, intensificant l’acció internacional de l’esdeveniment i promovent accions participatives, per aconseguir implicacions més directes de tots els aficionats.

El Saló Internacional del Vehicle Clàssic de Barcelona confirma el seu posicionament en el calendari, celebrant-se el 2017 del 16 al 19 de novembre a Fira de Barcelona-Montjuïc.

AutoRetro 2017 comptarà amb una superfície propera als 50.000 m2, distribuïts entre el Palau 2, on és concentrarà l’activitat comercial; al Palau 1, espai per a les concentracions i el pàrquing gratuït de clàssics; i la plaça de l’Univers, marc en el qual és desenvoluparan les activitats paral·leles participatives.

Concentracions Clubes

Concentracions Clubs

En aquesta edició es fomenta la participació dels clubs d’Aficionats. Amb el seu suport, aquest any convertirem AutoRetro en un autèntic museu actiu del motor clàssic.

Zona particular

Car&Bike Corral

Impulsarem l’Intercanvi comercial entre particulars. La venda de vehicles restaurats permetrà als aficionats finançar nous desafiaments. A Car&Bike Corral podràs vendre la teva moto o cotxe clàssic. Consulta condicions.
Exposicions temàtiques

Montjuïc Legends Series

No podíem deixar passar per alt la circumstancia que Fira de Barcelona, ​​seu d’AutoRetro, es celebrés als peus de Montjuïc, els clàssics tornen any més a rodar per a la “muntanya del motor”.

Jornada Preview

AutoRetro 2017 dedica la seva jornada inaugural del 16 de novembre als  col·leccionistes i als professionals, amb l’objectiu de incentivar els contactes comercials en el marc de l’esdeveniment i impulsar les oportunitats de negoci.

AutoRetro 2017

Saló Internacional del Vehicle Clàssic de Barcelona

 

16 – 17 – 18 – 19 novembre 2017

Fira de Barcelona – Montjuïc

[wpgmza id="3"]

Dies que falten per Autoretro Barcelona 2017

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Venda anticipada d'entrades

Pot comprar la seva entrada anticipada i així poder accedir directament sense fer cua a les taquilles.

Ets a les últimes NOVETATS !!
Informació esdeveniments, concursos etc.

Galeria d'Imatges

ALTRES ESDEVENIMENTS

 

Pin It on Pinterest

Shares