Oferta de participació per a clubs de Motocicletes i Automòbils clàssics

L’organitzacióAutoRetro Barcelona reconeix la gran importància que tenen els clubs de Motocicletes i Automòbils Clàssics per preservar i mantenir viva l’afició. Per aquest motiu ofereix unes condicions especials de participació per a tots aquells que desitgin estar presents d’una manera activa a aquesta nova iniciativa firal.

OFERTA

– Estand de 21 m2 * de superfície amb moqueta negre = 0 €

– 3 passis = 0 €

– Quota de inscripció = 100 €

– Assegurança de responsabilitat civil = 70 €

TOTAL 170 €

** * M2 addicionals a 22 €/m2 + 5 €/m2 de moqueta (obligatòria).

** ** Aquests preus no inclouen el 10% de IVA.

Invitacions per als seus socis fins el 26/10/17 (mínim 25 invitacions) a 9 €/unitat.

Accés gratuït al pàrquing de concentracions (situat al Palau 1) per als que acudeixin amb el seu cotxe o moto clàssica (aforament limitat). Habilitem el Palau 1 per tal que tots els visitants que
acudeixin amb el seu cotxe clàssic puguin estacionar a un lloc cobert i vigilat. L’accés a aquest pàrquing és d’accés gratuït a tota la ciutadania per tal que puguin admirar els vehicles que seran
estacionats en format exposició.

Facilitats pels clubs que vulguin organitzar alguna concentració o qualsevol activitat.

Posem en disposició un escenari amb megafonia, pantalla i faristol per a actes de presentació, homenatges, lliuraments de premis, col·loquis, etc.

Responsable en exclusiva per la recepció de vehicles i mercaderies, vigilància reforçada al Pavelló de Clubs dijous i divendres fins a les 15:00 hores per cobrir l’absència dels socis.

S’atorgarà un reconeixement per part de l’Organització, a la millor posada en escena en el muntatge de l’estand, entre tots els clubs expositors.

OFERTA CLUBES NO EXPOSITORES

Tots aquells clubs que no puguin estar presents amb estand i desitgin visitar el Saló en grup (mínim 25 invitacions), tindran a la seva disposició invitacions de venda anticipada a un preu de 12€/unitat.
Accés gratuït al pàrquing de concentracions (situat al Palau 1) per als que acudeixin amb el seu cotxe o moto clàssica (aforament limitat). Habilitem el Palau 1 per tal que tots els visitants que
acudeixin amb el seu cotxe clàssic puguin estacionar a un lloc cobert i vigilat. L’accés a aquest pàrquing és d’accés gratuït a tota la ciutadania per tal que puguin admirar els vehicles que seran estacionats en format exposició.

Formulario de Clubes Web ARB

Dies que falten per Autoretro Barcelona 2018

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Venda anticipada d'entrades

Pot comprar la seva entrada anticipada i així poder accedir directament sense fer cua a les taquilles.

Galeria d'Imatges

ALTRES ESDEVENIMENTS

 

Pin It on Pinterest

Shares
WordPress Security