La celebració de concentracions de clàssics és una de les activitats que millor representa el caràcter dinàmic i participatiu de l’esdeveniment. La plaça de l’Univers es reserva en aquesta edició per acollir els vehicles clàssics de tots els aficionats que ens visiten amb les seves preciades joies, creant d’aquesta forma un autèntic museu de l’automoció obert a tots els visitants.

El Club 600 Barcelona (2017) ja ha confirmat la seva assistència i participació a AutoRetro amb una concentració del mític utilitari. A més, realitzaran diverses activitats al Moving Show, com una desfilada amb una representació de tots els models fabricats a la factoria de Martorell al llarg dels 60 anys de producció d’aquest vehicle.

Els clubs d’aficionats que desitgin realitzar concentracions de socis en el marc d’AutoRetro, podràn reservar places a través del correu: clubes@ermevents.es

A l’aparcament gratuït de clàssics d’AutoRetro per a vehicles amb més de 30 anys d’antiguitat, es podrà accedir amb rigorós ordre d’arribada fins a completar el límit d’aforament.

Pin It on Pinterest

Shares
Malcare WordPress Security