L’Antic Car Club de Catalunya farà el lliurament, en el marc d’AutoRetro, del seu premi anual que en aquesta edició recau sobre Enrique Lacalle Coll (Barcelona, ​​1950), president des de 2001 del Saló de l’Automòbil de Barcelona, ​​en l’actualitat denominat Automobile Barcelona.

Amb la concessió d’aquest premi el jurat reconeix la “destacada tasca en pro del Saló” desenvolupada per Enrique Lacalle abans i durant la seva presidència. L’Antic Car Club desitja, a més, que aquest premi sigui un reconeixement a la figura d’Enrique Lacalle Barnadas, pare de l’homenatjat, qui al 1966 va aconseguir fer del fins llavors anomenat “Sector Automòbil de la Fira de Mostres”, un saló monogràfic – al qual es sumàven les motocicletes i els vehicles industrials- cosa que molts consideràven inviable, però que va constituir un èxit per sobre del qual s’esperava pels més optimistes.

L’Automobile Barcelona celebra aquest 2019 el primer centenari de la creació de la mostra dedicada al sector automobilístic a la capital catalana.

El Premi Antic Car Club de Catalunya es va crear al 2008 i al llarg d’aquests anys ha distingit a Joan Llorens, Sebastià Salvadó, Vicente Aguilera, Jaume Alguersuari, Antonio Zanini, Joan Villadelprat, Juan Fernández, Fermí Sulé, Oriol Puig Bultó i Salvador Canellas.

Pin It on Pinterest

Shares
Malcare WordPress Security