Expositors

Vols exposar a AutoRetro?

AutoRetro Barcelona 2018 vol ser un espai generador d’oportunitats de negoci per empreses i professionals. A aquesta edició redissenyarem l’espai expositiu per afavorir l’activitat comercial dels nostres expositors.  Obrirem les portes d’aquest esdeveniment, referent pels aficionats, a tots els segments que integren el sector dels clàssics: empreses comercialitzadores d’automòbils i motocicletes, restauradors, recanvis i accessoris, tèxtil i complement, editorials, clubs/associacions, esports del motor, empreses afins (asseguradors, financeres, assistència, etc.)…

Si estàs interessat en participar a AutoRetro com expositor, a aquesta web tens tots els documents i informació que necessites. T’esperem.

En AutoRetro distribuïm l’espai expositiu al voltant de deu grans àrees que abasten tots els segments del motor clàssic:

-Automóviles clàssics, antics, històrics, esportius d’època, etc

-Automóviles Topcar fins a 1990.

-Motocicletes clàssiques

-Restauraciones

-Recanvis i accessoris

-Clubs i associacions

-Esports del motor

-editorials i mitjans de comunicació

-Tèxtil i complements

-Empreses afins (asseguradores, assistència, financeres, etc.)

A més, la direcció de Acte Retro realitza al llarg de l’any una intensa activitat de promoció del Saló de Barcelona en els principals esdeveniments dedicats al clàssic a Europa, amb l’objectiu de captar l’interès de professionals i col·leccionistes. Si vol promocionar la seva activitat empresarial i / o professional i fer arribar el seu producte de forma directa a més de 50.000 aficionats, en Acte Retro Barcelona 2017 tenim espai per a vostè. En aquesta pàgina web trobareu tota la documentació i informació necessària per participar com a expositor.

Dies que falten per Autoretro Barcelona 2018

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Venda anticipada d'entrades

Pot comprar la seva entrada anticipada i així poder accedir directament sense fer cua a les taquilles.

Galeria d'Imatges

ALTRES ESDEVENIMENTS

 

Pin It on Pinterest

Shares
WordPress Security