AutoRetro convoca un any més la Jornada Preview dirigida a col·leccionistes i professionals, amb l’objectiu d’incentivar els contactes comercials en un ambient distès i amb menys nivell d’aglomeració. La Jornada Preview tindrà lloc el dijous, 18 d’octubre, de 10:00 a 20:00 hores.

Està als principis fundacionals d’AutoRetro crear un clima propici per a incentivar l’activitat comercial d’empreses i professionals al marc del Saló, un aparador dinàmic del sector de clàssics tant en el vessant econòmic com social.

L’organització vol consolidar-se com a element vertebrador en la relació entre professionals i col·leccionistes. En aquest sentit, es dedicarà la jornada inaugural del dijous a fomentar les sinergies entre restauradors, comercialitzadors, proveïdors i aficionats inversors amb l’objectiu d’incentivar les vendes en el marc de l’esdeveniment i l’establiment d’acords de col·laboració entre societats. Cal recordar que el Saló de Clàssics de Barcelona reuneix alguns dels principals restauradors d’automòbils i motocicletes de la península ibèrica: empreses i professionals que gaudeixen de gran prestigi a Europa i que ofereixen producte de qualitat a preus altament competitius.

L’accés al Saló durant aquesta jornada serà per convidació  gratuïta o mitjançant l’adquisició d’entrada per taquilla, que, en aquest dia, excepcionalment, té una tarifa especial de 20 euros per persona. No s’aplicarà cap tipus de descompte sobre aquesta tarifa a taquilla.

Convidacions per a col·leccionistes i professionals.

AutoRetro lliurarà a tots els expositors convidacions gratuïtes d’ús exclusiu en aquesta jornada, perquè aquests, al seu torn, les distribueixin entre els seus clients i/o proveïdors per tal de generar major moviment comercial en l’àmbit del Saló.

Pin It on Pinterest

Shares
Malcare WordPress Security