Com venim fent en les tres últimes edicions, recorrerem amb els nostres clàssics els traçats més mítics del circuit de Montjuïc. Per això un any més, i després de l’èxit aconseguit en les passades edicions, posem en marxa les Montjuïc Legends Sèries: una desfilada de vehicles clàssics (automòbil i motocicleta) controlat que ens permet rescatar la història d’aquest espai: el seu traçat, les seves gestes i tot el que va significar per a Barcelona durant diverses dècades. Una oportunitat única per reviure l’experiència de veure una caravana de clàssics per corbes llegendàries com l’Angle de Miramar, la Font del Gat, La Rosaleda o el Teatre Grec.

AutoRetro convoca la quarta edició de Montjuïc Legends Sèries, oberta a la participació gratuïta de tots els aficionats que posseeixin un automòbil o motocicleta amb història. Els interessats a participar en aquesta iniciativa han d’emplenar la butlleta d’inscripció que figura en aquesta pàgina. Les places són limitades.

El parc tancat estarà situat a la Plaça de l’Univers. Els participants rebràn en aquest punt instruccions, documentació i dorsals.

Pin It on Pinterest

Shares
Malcare WordPress Security