AutoRetro 2018, posa als clàssics en moviment. Aquesta edició presenta com a novetat el Moving Show, que es durà a terme al Palau 1 de Fira de Barcelona-Montjuïc. Habilitarem un circuit d’exhibició en el qual posarem a rodar vehicles clàssics de particulars, clubs i entitats per a que aficionats i col.leccionistes tinguin una relació més directa amb el motor clàssic.

Circularàn per aquest traçat, en diferents desfilades, una col.lecció de vehicles de diverses èpoques que ens permetràn visualitzar sobre un únic espai l’evolució de la història de la automoció; vehicles de transport de viatgers urbans i interurbans de les col.leccions de TMB (Transports Metropolitans de Barcelona) i Sagalés; vehicles històrics de bombers dels parcs de Barcelona i Manresa; vehicles de produccions cinematogràfiques; unitats militars de la Segona Guerra Mundial; automòvils i motocicletes participants a Montjuïc Legends Series; una sel.lecció de tots els models i acabats del mític Seat 600; etc.

L’activitat del Palau 1 serà permanent; a l’espectacle en moviment s’unirà l’apertura al públic del paddock dels vehicles participants, l’espai destinat als clubs d’aficionats i les exposicions monogràfiques que s’establiràn a l’espai.

Pin It on Pinterest

Shares
Malcare WordPress Security