Acreditacions de Premsa

¿Vols venir a cobrir AutoRetro Barcelona?

Para tramitar la sol·licitud d’acreditacions de premsa d’AutoRetro Barcelona és precís emplenar el següent formulari i adjuntar una carta firmada pel director amb el segell i dades de l’empresa o mitjà.

Els professionals (periodistes/fotògrafs) que realitzen la seva activitat como freelance especialitzats en motor podran acreditar-se si adjunten a la seva sol·licitud proba gràfica d’un treball periodístic firmat per l’interessat (text/ imatges) d’una publicació recent.

Els bloguers hauran d’acreditar que participen a un blog especialitzat en motor, d’actualització setmanal i amb més d’un any d’antiguitat.

Les acreditacions d’AutoRetro s’han de sol·licitar prèviament. Durant el Saló no es tramitaran acreditacions i s’atendran exclusivament les demandes de mitjans de comunicació generalistes de informació diària (premsa, ràdio i TV) que impliquen el desplaçament de mitjans tècnics (unitats mòbils, equips gràfics, etc.).

Les acreditacions son personals e intransferibles. No se estendrà acreditació al personal de mitjans de comunicació que pertanyi a les àrees administratives i/o comercials.

No s’acredita a mitjans de comunicació especialitzats en àrees alienes a l’objecte d’AutoRetro, ni a periodistes que desenvolupin la seva activitat a gabinets de comunicació d’empreses no afins.

Una vegada rebuda la sol·licitud, confirmarem per correu electrònic la concessió de les acreditacions, que podran recollir al mostrador de l’entrada principal d’AutoRetro en horari d’apertura al públic des de el dijous 16 fins el diumenge 19.

El termini de sol·licitud d’acreditació finalitza el dilluns, 13 de novembre, a las 18,00 hores.

Per a qualsevol consulta al respecte enviar un correu electrònic a comunicacion@ermevents.es

Solicitar acreditación de prensa AutoRetro

  • Deixeu anar els fitxers aquí o
Galeria d'Imatges

Venda anticipada d'entrades

Podeu comprar la seva entrada anticipada i així poder accedir directament sense fer cua a les taquilles.

Dies que faltan per AutoRetro Barcelona 2017

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

ALTRES ESDEVENIMENTS

Pin It on Pinterest

Shares
Malcare WordPress Security