L’escuderia Skualo Competició es va crear a la dècada dels 60 per un grup de pilots i aficionats al món de les carreres automobilístiques. Cada pilot corria amb el seu sobrenom d’esqual seguit del seu nom o cognom. Entre ells es trobàven noms com esqual Néstor, esqual Canela, esqual Yborra, esqual Gibernau i molts més que van anar disputant carreres i campionats al llarg de les dècades dels 60, 70 i 80.

La celebració d’AutoRetro 2018 propiciarà una reunió d’aquells joves pilots que es van lliurar amb passió a la competició automobilística. L’escenari ERMEvents acollirà una xerrada col·loqui el dissabte, dia 20, a les 13,00h. per recordar com van ser aquells inicis i com l’Escuderia Skualo Competició ha sabut mantenir-se en el món de l’esport de les quatre rodes fins a l’actualitat; disputant innombrables campionats tant nacionals com internacionals i aconseguint excel·lents resultats a les categories de fórmules i turismes en circuit. Avui representa aquest equip la sàvia jove dels esquals, Sergi Yborra, fill d’un dels fundadors, Antonio Yborra.

L’Escuderia Skualo muntarà al pàdoc del Moving Show un “box” de competició amb diversos vehicles de diferents èpoques i participarà amb un d’ells al circuit d’exhibició.

Pin It on Pinterest

Shares
Malcare WordPress Security