Visitants

Tot el que necessites saber per venir a AutoRetro
Horaris activitats puntuals Activitats permanents

El motor clàssic és el protagonista indiscutible de AutoRetro Barcelona. Tot un univers consagrat a posar en valor la història de l’automoció: 50.000 m2 d’exposició i activitats en Fira de Barcelona – Montjuïc; els principals restauradors nacionals; empreses comercialitzadores d’automòbils i motocicletes restaurades; peces, accessoris i recanvis; complements; moda i tèxtil; miniatures; editorials i llibreries; assegurances; financeres; car&bike corral ; clubs i entitats esportives; esdeveniments firals internacionals; etc.

Comptarem amb prop de 300 expositors perquè els aficionats i col·leccionistes trobin en aquest espai fins al més mínim detall per viure la seva passió pel clàssic. L’activitat comercial pròpia del Saló Internacional del Vehicle Clàssic de Barcelona es completarà amb un programa d’activitats participatives dirigides a promocionar el motor històric i la tasca que desenvolupen en aquest àmbit entitats privades i col·lectius d’aficionats.

El programa paral·lel comptarà amb exposicions monogràfiques, concentracions de clubs, homenatges, exhibicions esportives, presentacions d’iniciatives empresarials i esportives, etc. Destinarem més de 30.000 m2 per al desenvolupament d’activitats. Anualment aconseguim reunir més de 2.000 vehicles clàssics al pàrquing gratuït i al voltant de 200 recorren el traçat de l’antic circuit de velocitat de la muntanya màgica de Montjuïc. En aquesta edició reeditarem aquestes reeixides iniciatives i incorporarem noves activitats.

Dies que falten per Autoretro Barcelona 2018

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Venda anticipada d'entrades

Pot comprar la seva entrada anticipada i així poder accedir directament sense fer cua a les taquilles.

Galeria d'Imatges

ALTRES ESDEVENIMENTS

 

Pin It on Pinterest

Shares
Malcare WordPress Security