Visitants

Tot el que necessites saber per venir a AutoRetro

El motor clàssic és el protagonista indiscutible de AutoRetro Barcelona. Tot un univers consagrat a posar en valor la història de l’automoció: 20.000 m2 d’exposició al Palau 2 de Fira de Barcelona – Montjuïc; els principals restauradors nacionals; empreses comercialitzadores d’automòbils i motocicletes restaurades; peces, accessoris i recanvis; complements; moda i tèxtil; miniatures; editorials i llibreries; assegurances; financeres; car&bike corral ; clubs i entitats esportives; esdeveniments firals internacionals; etc.

Comptarem amb prop de 300 expositors perquè els aficionats i col·leccionistes trobin en aquest espai fins al més mínim detall per viure la seva passió pel clàssic. L’activitat comercial pròpia del Saló Internacional del Vehicle Clàssic de Barcelona es completarà amb un programa d’activitats participatives dirigides a promocionar el motor històric i la tasca que desenvolupen en aquest àmbit entitats privades i col·lectius d’aficionats.

El programa paral·lel comptarà amb exposicions monogràfiques, concentracions de clubs, homenatges, exhibicions esportives, presentacions d’iniciatives empresarials i esportives, etc. Destinarem més de 30.000 m2 per al desenvolupament d’activitats gratuïtes i d’accés lliure per als aficionats. Anualment aconseguim reunir més de 2.000 vehicles clàssics al pàrquing gratuït i al voltant de 200 recorren el traçat de l’antic circuit de velocitat de la muntanya màgica de Montjuïc. En aquesta edició reeditarem aquestes reeixides iniciatives i incorporarem noves activitats a desenvolupar a la plaça de l’Univers del recinte firal.

Concentracions Clubs

Concentracions Clubs

En aquesta edició incentivem la participació dels clubs d’aficionats. Amb el seu suport, aquest any convertirem AutoRetro en un autèntic museu interactiu del motor amb història.

 

 

 

Zona Particular

Car&Bike Corral

Impulsem el intercanvi comercial entre particulars. La venda d’automòbils i motocicletes restaurats permetrà als aficionats aconseguir finançament per abordar nous reptes.

 

 

 

 

Exposicions temàtiques

Montjuïc Legends Sèries

No podíem deixar passar per alt la circumstància que Fira de Barcelona, seu deAutoRetro, estigués als peus de Montjuïc, els clàssics tornen un any més a rodar per la “muntanya del motor”.

 

Jornada Preview

AutoRetro 2018 dedica la seva jornada inaugural del 18 de octubre als col·leccionistes i els professionals, amb l’objectiu d’incentivar els contactes comercials en el marc de l’esdeveniment.

Dies que falten per Autoretro Barcelona 2018

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Venda anticipada d'entrades

Pot comprar la seva entrada anticipada i així poder accedir directament sense fer cua a les taquilles.

Galeria d'Imatges

ALTRES ESDEVENIMENTS

 

Pin It on Pinterest

Shares
WordPress Security